top of page

Tulajdonos, az alkotó, játékmester és játékmester képző

"Láb a földön, fej az égben, én a középpontomban."

 

​Tudom és vallom, hogy egy teljes élethez az első lépés az önismeret. Minden egészséges szeretet kapcsolat alapja az önszeretet, bízni csak stabil önbizalommal lehet. Hiszem a láthatatlant. Az Univerzum tökéletes rendjét, bölcsességét és szeretetét. Azt, hogy az ember törekedhet a tökéletesedésre. 

SALAMON LAURA

játékmesterek

Tanúsított Játékmesterek hivatalos listája

Lázár ildikó.jpg

Egyéni tanácsadó, család- és rendszerállító, valamint kreatív foglalkozások és önismereti tréningek vezetője, játékmester

"Rendíthetetlenül hiszek a változásban, a fejlődésben, az emberi lét csodájában, abban, hogy van választásunk, és miénk a felelősség az életünkért."

Munkám alapköve a rendszerszemlélet: rendszerekben, összefüggésekben, kapcsolatokban gondolkodom és dolgozom. Vallom, hogy sem az ember, sem egy-egy problémája nem kezelhető elszigetelt egységként, hiszen szoros kapcsolatban áll környezetével.

JAKABFI ZSUZSI

Angol és Spanyol nyelvtanár, önismereti tanácsadó, játékmester, Atlantisz Emlékezete Angliai képviselet

"Fogadd el ami van, engedd el ami volt, higgy abban ami lesz."

Mindig tiszta lélekkel állok bele a tanácsadói munkába. Tudásom és tapasztalataim legjavával támogatom a fejődni vágyókat. Legyen szó nyelvekről vagy önismeretről, ugyanazzal a szenvedéllyel vetem bele magam a tudás átadásba.

Jakabfi Zsuzsi.jpg

„Két út vált szét életem felénél, Egy bölcs azt mondta: Én a járatlanabbat választom; És ez minden pillanatot megváltoztatott.” /Larry Norman/ 

Emberi életek és sorsok ... Ez számomra szerelem hivatás. Minden ember és életút egyedi. A legizgalmasabb feladat kirakni a puzzle darabokból a teljes képet. Csodálattal adózom az emberi élet zsenialitásának, ahogyan egy-egy választásunk, döntésünk vagy egy életesemény mögött mély családi történetek húzódnak meg. 

Tanácsadó és családkonzultáns, SCC instruktor, játékmester,

Moonversum pohár társalkotója

ANDRÁSI BETTY

Pszichológus, Családállító, Sikermentor, Játékmester

"Egy olyan segítővel, aki látja benned azt az értékes embert, aki igazán vagy, elérheted azt az életet, amit most még el sem tudsz képzelni."

Én csak egy vagyok a sok közül, aki mutat Neked egy utat. Utat ahhoz, hogyan legyél jól, aztán pedig hogyan tegyél jót másokkal is. Adakozó vagyok, és azért dolgozom, hogy értéket teremtsek, és az emberek életét segítsem.  Azzal aki vagyok, azzal amit adok: önmagamat, a tudásomat és a szeretetet. Alapértékeim a munkámban: figyelmesség, egyszerűség, rugalmasság, dinamizmus, segítőkészség, igényesség.

Játékmester és aneszteziológus szakasszisztens, masszőr, 

Junior / 2018. Szeptember 15. sikeres vizsgát tett.

„Pajkosság és komolyság, mindkettő fontos alkotója Péternek. Pontosan ez jellemzi a játék vezetés stílusát is. ” /Salamon Laura/ 

LENGYEL PÉTER
lengyel péter.png
kép rólam Olivér keresztelőjén (1).JPG

Játékmester, kézműves, craniosacralis terapeuta

"A csendnek nincs szaga, a fénynek nincs moraja.

A lépések lassúak és enyhék."

Egy úton járó, és az úton találkozásokkal, és mosolyokkal rácsodálkozó, nyílt, tenni akaró ember, nő vagyok. Az úton járás alatt, néha botlásaim, felállásaim, és újjászületéseim közben, – természetesen, nem véletlenül,–  megkaptam azt az adományt, és lehetőséget, hogy az Atlantiszt Emlékezete–Önismereti társasjáték játékmesterei között tudhatom magam. Ezt a kitüntetést, ezt az újabb életfeladatot szeretném úgy formázni, formálni, hogy segítsek az utat járni, az elakadásokat, problémákat, örömmé, hálává, szeretetté átalakítani, mindenkiben, aki hozzám és a játékhoz fordul.

Játékmester, COACH, SCC tanácsadó

„Sokszínű eszköztárral várja játékosait. ” /Salamon Laura/ 

RÁCZ ZSUZSANNA
42891222_314258505830690_747959209608557
mosolygós.jpg
JANCSÁRIK IRÉNKE
fÉNYMAGKÖZPONT

AMM, SVT, Humanisztikus asztrologia, Játékmester, 

"Életem alakulásáért ÉN VAGYOK a felelős.
Minden, ami velem történik, mindig a legfőbb javamat szolgálja."

Nagy bátorság, lelkierő kell ahhoz, (vagy nagyon szorult helyzet), hogy szembe merjünk nézni az igazi arcunkkal, akár árnyoldalainkkal is, hogy teljes felelősséget tudjunk vállalni az életünkért. Segíthet a tudat, hogy megbízható, bölcs segítő kísér minket a játék képében. Megnyugtató tudni, hogy a legmélyebb gödörből is van kiút, átfordíthatjuk a reménytelennek látszó helyzeteket is. Ezt a sorsfordító átalakítást kínálja mindannyiunknak az Atlantisz Emlékezete Önismereti Társasjáték.

20180804_173045_edited.jpg
LANDGRAF ARNOLD

Reflexológus, Lélek-, Energia-, és Tudatgyógyász, Csontkovács, Masszőr, Játékmester

Reflexológusként, lélek-, energia-, és tudatgyógyászként, csontkovácsként, és masszőrként egyaránt arra törekszem, hogy a kezelések alatt, – mely minden esetben a közös és aktív együttműködésen alapszik – a legkisebb fájdalommal a lehető legteljesebb eredményt érjük el.

Az önismeret egy élethosszig tartó fejlődési út, mely útnak eleje van, de vége nincs.

Játékmester, AE cikkíró, Lolaverzum admin, jogi asszisztens

"Minden trauma, minden konfliktus jó valamire, csak tudni kell átkeretezni.”

A lehető legszűkebb otthon a saját testünk. Fontosnak tartom, hogy elsősorban a saját bőrünkben - lelkünkkel - legyünk lakályosak, komfortosak, hiszen önmagunk társasága minden percben adott. A teljes valónkkal ápolt szeretetteljes kapcsolat csodálatos változást hoz az életünkbe.

Puszta jelenlétünk is hat a külvilágra, cselekedeteink által magunk formáljuk a körülöttünk zajló valóságot.

Hiszek a szellem-lélek-test egységében, és abban, hogy minden folyamat azért zajlik bennünk, hogy a fejlődés által jobb világot teremtsünk magunkban, magunknak.

Klaudia foto.jpg

Játékmester, SCC Szenior Instruktor, Biológus, Atlantisz Emlékezete Romániai képviselője

"Minden könnyeddé tud válni, amikor a Szereteten keresztül figyeled.”

Biológusként megtanultam a földi élet működésének alapjait. Legalább is így gondoltam mindaddig amíg el nem kezdtem a kicsit alternatívabb, másik oldalt is tanulmányozni és ízelítőt kaptam a működés hogyanjából is.
Mar tobb mint 10 eve, hogy atalltam a "masik oldalra" es elkezdem az alternativ tanulasat, azaz inkabb a visszaemlekezest.
Tanultam energetikai hozzaallast a kineziologianak, Feng-shuinak es a Kabbalanak koszonhetoen, majd elmelyultem a spiritualis megkozelitesben az SVT-nek koszonhetoen, egeszen a tanarsagig es a romaniai SVT kozosseg megalapozasaig jutva.

A Lelek es a hozzatartozo tudatszintek alapjait mar az ut legelejen megismertem.

V,gabi.jpg

Jövő játékmesterei

Vizsgák augusztusban és szeptemberben

Alapozó - 1 éves csoport,
Szupervíziós gyakorlaton:
Vertich Lilla
Pfeiffer Ferenc
Zsukk Annamária
Játék mester palánták
20180804_173045_edited
20180728_160821_edited
20180113_155103_edited
20180113_155128
20180106_153803
bottom of page