top of page
 • Kik játszhatnak a társasjátékkal?
  A Atlantisz emlékezete, A lélek játéka társasjátékkal minden 18. életévét betöltött személy játszhat, aki egészséges és ép elmeállapotú.
 • Kiknek nem ajánljuk a játékot?
  Akit kóros elmeállapottal diagnosztizáltak, vagy más pszichiátriai kezelésben részesülnek, illetve azok az egyének, aki súlyos személyiségzavarral küzdenek, nekik nem ajánljuk Atlantisz Emlékezete, A lélek játékát. Szakképzett játékmestereink nem vállalhatják, vagy csak orvosi felügyelet mellett, azokat a személyeket, akiknek speciális terápiás csoportokra, illetve orvosi szakemberekre van szükségük. Ha a páciens eltitkolja állapotát a felelősség, egyedül őt terheli.
 • Ha változni / változtatni szeretnék, hányszor kell játszanom?"
  Már egy játék is megmozgatja a lelket annyira, hogy az változni tudjon. Néha ez a változás nehezen lekövethető, hiszen a lélekben zajlik. Sokszor a játékos csak annyit érez, megkönnyebbült, lelki békéje megerősödik. A játék egy témában 12 utat engedélyez. Ez azt jelenti, bármely behozott témát 12 szemszögből is végig járhatja. Minél többször játszik valaki, annál teljesebb összképet kap. Ez az önismeret egy különleges formája. Rendszeres játékosaink élet körülményeikben is valódi változásokat tapasztaltak.
 • Mi van akkor, ha nem tudok elmenni a foglalt időpontra?"
  Az időpontot a játékmesternél lehet lemondani / vagy áttetetni 48órával a játék kezdete előtt. Ellenkező esetben a foglalt időpont részvétel díját ki kel fizetni.
 • Kikkel játszhatok?
  Barátokkal. Családtagokkal. Pároddal. Ismeretlenekkel és akár egyedül is. A lényeg, hogy érezd, hol vannak a határaid, meddig mersz elmenni, képes vagy e bevállalni egy lelki megmártózást a személyek előtt.
 • Céges környezetben is alkalmazható a játék, pl szervezet fejlesztésre, csapatépítésre?"
  Jelenleg a játékot ebben a formában leginkább magán személyeknek ajánljuk, mivel nagyon mélyre megy. Nem biztos, hogy egy céges környezetben szeretnénk ennyire kitárulkozni. A jövőben a játék tovább lesz fejlesztve és lesz „business” változata, mely kimondottan a céges környezetre lesz szabva.
 • Hol lehet a társasjátékot megvásárolni?
  A társasjáték kereskedelmi forgalomban nem kapható. A játék játékmesterképzéshez kötött. Minden játékmesterképzésen résztvevő személy a képzés végén kap egy doboz játékot.
 • Ki lehet játékmester?
  Aki szeretné önismereti útját megkoronázni és önmaga is segítővé válni és elvégzi az egyéves képzést. Aki coach, tréner, pszichológus, mentor és szeretné az eszköztárát bővíteni és elvégzi a haladó, 12 alkalmas képzést.
 • Meddig tart egy játék?
  A játék átlag ideje 2 óra / fő. Tehát ha csoportosan játszik valaki, akkor ahány résztvevő van, annyiszor 2 óra, plusz a szünetek. A bevett gyakorlat 3-4 játékossal reggel 10 – 17 vagy 18 óráig játszunk. A játék mélysége felér egy önismereti tréninggel.
 • Módomban áll több játékmestert kipróbálni?
  Igen. És ajánljuk is szeretettel, mivel minden okleveles játékmesterünk más-más személyiség és különböző tapasztalatokkal is rendelkeznek. Ami közös, hogy alkalmassági vizsgát tettek a játékmesterségből, így a minőség garantált. Az élmény és a megfogalmazás mégis különbözhet, amiből a játékosok rengeteget profitálnak.
 • A játék után nem változott semmi. Miért?
  Függ a téma mélységétől és akár az elvárásoktól is. A társasjáték mélyen a lélekben dolgozik. Leírok most egy gyakorlati példát. Valaki azért játszik, mert nincs munkahelye és a játék után sem kap profi munka megkeresést, ajánlatot. Csalódott, reklamál, hogy nem változott semmi. Az ő fejében az volt, egyszer eljön és játszik, másnap elhelyezkedik. Mivel a játék nem tud neki munkahelyet adni, így nem is fog. Amit a játék „áthangol” az az, hogy nem fog szorongani a munkakeresés témakörében, a lelki hitrendszerében elindul a változás, hogy mit miért szeretne. Ugyanakkor a hétköznapok szintjén még mindig a hiányt látja – történetesen, hogy nincs munkahely. Ebben az összpontosításban a lelke azon finom rezdüléseit, amit a játék segítségével elért, észre sem veszi. Úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy az érzés fog változni a munkahely kereséssel kapcsolatban. Minél felszabadultabban áll neki, annál nagyobb lesz a garantált siker lehetősége. A nagyon bonyolult és mély történéseknél mindig folyamatot javaslunk. Ilyenkor érdemes megismételni a játékot, hogy ha van még láthatatlan akadály a lélekben, gátló parancs, elavult hitrendszer, azt kidolgozhassa a lélek magából. Ebben tud segíteni a játék. Ha minden elhárul, a körülmény is változik. Számtalan példánk van rá.
bottom of page