top of page

Ez a társasjáték Atlantisz ősi tudatára és tudására épít.

Arra az ős emlékezetre, mely minden körülmény között az egyensúly helyreállítására törekedet.

abból indul ki, hogy 

A léleknek sok emléke és felismerése van alapból

 

Amikor egy játékos leül játszani a játék segít felszínre hozni a rejtett összefüggéseket és arra ösztönzi a lelket, hogy visszaállítsa saját egységélményét. Képes lesz a saját egyetemes bölcsességével ránézni témájára, minden félelmét szeretet és egységalapúvá változtatni

20180614_111514_edited.jpg

A játék célja, hogy az „út” bejárásával témánkkal egy magasabb tudatossági szintre jussunk.

 

Minden olyan tényezőt mely a kiteljesedés útjában áll átváltoztassunk egységélménnyé. A folyamatban a csakrák harmonizálódnak, a test energetikája megtisztul, békébe kerül. Gondolataink egy adott ügyben átkereteződnek.

Ehhez az ősi bölcsességből 12 előre meghatározott utat kaptunk.

12 olyan ösvényt, melyet a rég múlt beavatott papjai jól ismertek és biztonsággal alkalmaztak.

20180614_111936.jpg

A kerub így szól:

Amíg nem ismered fel a játékban a valóságot és a valóságban a játékot,
addig a mulandóság foglya vagy. Életed drámája a teremtő képzelet mitikus játékában fogant meg.

Szepes Mária idézet, Tarot misztériuma

A fejlett lélek ismérve a felelősségvállalás. Amikor valami kibillentette az atlantisziakat az egyensúlyukból, azt tanulták, hogyan térjenek vissza tudatuk erejével az egység élménybe. A Játék is ehhez a felelősség tudathoz vezérel minket, önmagunk mesterévé nevel.

A játék menete és a lélek munka

Tanuljunk önmagunkról 4 egyszerű fázisban

       

FELTARMEGERTELFOGADÁTALAKIT.png

     TÁRJUK FEL - feltárja az ok - okozatokat, azokat a mély összefüggéseket, ami kibillenti a lelket egyensúlyából. Egy ilyen elakadás lehet külső vagy belső tényező miatt. Alapvetően, ha kialakult, akkor hárítjuk (illúzió), vagy szembeállunk (konfliktus) a tényezővel. Ezt mutatja meg a játék. A játék hálózata kiterjed minden olyan lelket foglalkoztató kérdésre, ami energia kifejtésébe kerül a léleknek. Így ez alól a kapcsolatok, egészen pontosan a kapcsolati energia szálak sem kivételek. Segíthet a nehéz kapcsolatok energiájának átalakításában is. Különböző emberekkel vagyunk kapcsolatban nap, mint nap. Olyan személyekkel, akiknek különböző tudati és érzelmi tapasztalatai vannak, és ez hat ránk. Rengeteg konfliktus energia vesz bennünket körül. 

       ÉRTSÜK MEG- itt a jelenben különösen fontos, hogy megértsük belső és ránk ható külső folyamatainkat. Lineáris elménk úgy működik, hogy csak a megértésen keresztül tud tovább lépni az elfogadás felé. Lelkünk gyógyulásához szükséges, hogy tisztán lássunk és értsük a folyamatainkat. 

       FOGADJUK ELcsak azt tudom elfogadni amit megértettem. Ez a fázis igazi megkönnyebbülést hoz a játékosnak. Akár éveken át hordozott lelki terheket lehet lerakni.

       ALAKíTSUK ÁTebben a fázisban új szeretet és egységalapú vizuális lélek hangolást végzünk. A régi konfliktusos megküzdési stratégia helyett új módszerek és eszközök kerülnek bevetésre.  Relaxációs és vizualizációs alapra épülő belső út módszerét követi. A folyamat során végigjárjuk azt a lelki utat, amelyben először felkészítjük a lelket, bensőnket a megértés és elfogadás eszközeivel, majd pedig kellő belső előkészítettség után engedjük a történést a változás megvalósulását. A játékvezető abban segít, hogy minél hatékonyabban tudjam elvégezni saját átalakulásomat. A játék arról is biztosít, hogy egyetlen folyamatunkban sem vagyunk egyedül. Tanácsadóra és szellemi vezetőre támaszkodhatunk. A játék alatt a játékmester a tanácsadó a szellemi erő pedig a csoport által megteremtett Mező, Univerzális energiák és az Angyalok.

A játék teljesen a mai, XXI. századi energiákhoz alkalmazkodott. A terjedelme, bölcsessége származik egy magasan fejlett letűnt civilizáció ihletéből.

Az átalakulás elsősorban a lélekre hat és az érzelem testre.

Ahol a játék lejátszódik az is a lélekben, annak bonyolult rendszereiben van.

Kellemes nyugalom, ellazultság "rendben vagyok" érzés követi.

  • Beindul a tettre készség

  • Letisztulnak a bonyolult kapcsolatok

  • Helyünkre kerülünk

  • Kiteljesedünk

atlantisz emlek esemeny
IMG_20170405_082106_edited
22712700_10212690988022002_450005458_o_másolata
IMG_20170405_082058_edited
IMG_20170405_082035_edited
IMG_20170405_082149_edited
IMG_20170405_082053_edited
Feltár
Megértet
Elfogadtat
Átalakít

A játék feltételei

A játék feltételei

Minimális játékos létszám  1 fő /időtartam kb 1,5-2 óra

Ideális játékos létszám 3-4 fő ajánlott/időtartam kb 8-9 óra

Maximális játékos létszám 6 fő / időtartam kb 14-16 óra

Kötelező résztvevők

játékmester és a játékosok

A játék 3 jól elkülöníthető szakaszra osztható:

  • Téma meghatározás

  • Személyes segítő csomag kihúzása

  • Ösvény járás

A játék ára 15 000 - 25 000 forint / fő / alkalom között mozog, lekövete játékmestereink képzettségét,
különböző gyakorlattal rendelkezését.

Kérje egyedi árajánlatát már ma!

A játék egységára

Játékosaink mondták

alexa

Nem voltak elvárásaim a játékkal kapcsolatban. Csak a megismerés érzése hajtott, elvégre szemtanúja voltam a játék "születésének" :-)
Természetesen felkészültem, hogy olyan dolgok kerülnek majd felszínre, amikkel amúgy nem biztos, hogy szembe mernék nézni magamtól...
Volt sírás. Felismerések. Mély gondolatok. Teljesebb képet kaptam önmagamról.
Köszönet és hála érte! Azt hiszem, függő leszek.

Köszönöm hogy játszhattam! Egy többszörösen terhelt életszakaszban megerősítést kaptam, merre induljak, min dolgozzak, és milyen segítségeket tudok figyelembe venni, mi az, ami gátolhat. Nagyon tetszik, hogy a játék minden résztvevője győztes! Tiszteletre méltó a játékvezetői moderálás profizmusa és a játék gondos előkészülete. Hálát és szeretetet érzek... Köszönöm!

Ildi

Kérdések és válaszok. Érzések. Emlékek. Tudattalan fogadalmak, vállalások, kötések. Felismerés, feloldozás, megbocsátás, elengedés, egyesítés, elfogadás. Döntés, felelősség vállalás. Változás, változtatás, megoldás. Játék. Pont mint az élet. Mindezt egy nagyszerű, együttérző, profi játékvezető kíséretével, aki biztonságot nyújt, megtart, ha kell. Köszönöm. 

geri

Tudtam, hogy ez a játék különleges lesz, és még ezt is túlszárnyalta a játék. A játék során több AHA élményem is volt, de a legmegfoghatatlanabb az a nyugodtság amit azóta érzek. Köszönöm a játékot, biztos játszom még!

Anita

Remények és elvárások nélkül ültem le játszani, de nyitott voltam és kíváncsi. Aztán folyamatosan jöttek fel olyan kérdések, állítások, amiket nem tudtam az elején még értelmezni. Majd egyszer csak BUMM! A képlet összeállt. Választ kaptam a gyengeségeim okaira, utat a céljaim felé. Mit adott ez a játék? Önismeretet, tudást, élményt, rácsodálkozást, válaszokat, megértést, megerősítést és újdonságot, bátorítást. Hogyan jellemezném? Hihetetlen és lenyűgöző! Kiknek ajánlanám? Akik úgy érzik, elakadtak valahol az életükben, kérdések vannak bennük, bizonytalanok valamiben, valami újat szeretnének kapni, bárkinek és mindenkinek! Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a "játékot"! És tudom, hogy sok boldogságot, örömöt és segítséget ad majd az embereknek! A beteljesülés és kiteljesedés élményét..

laci

A játék kapcsán nem voltak elvárásaim, mindössze a kíváncsiság hajtott. Miután meghallottam, miről szól, úgy voltam vele, ezt ki kell próbálni. Ugye adott egy téma amit te jelölsz ki (megakadásod, problémád, benned levő kérdés, konfliktus az életedben) és azon dolgozol, vagyis inkább "játszol", ha már, az élet is egy nagy játék. Miután leültem, apránként jöttek fel olyan kérdések, állítások, amelyek megválaszolása olyan összefüggéseket alakított ki bennem, hogy a homlokomat csapdostam folyamatosan az "ahha" élmenyektől. - Kedves olvasó, a játék nem volt könnyű, de a profi játékmoderátor segít, irányít és én mondom, IMÁDNI fogod. Olyan mint egy életvezetési tanácsadó. Nem, ez mégsem igaz....jobb! Magad jössz rá, lépésről lépésre az okokra, miértekre, teendő lépésere és ráadásul magadnak mindezt meg is magyarázod, be is vallod. Uhh, érted mit jelent ez? Rendszerbe állnak a dolgok. Magad döbbensz rá olyan válaszokra, amiket magadban esetleg már évek óta kutatsz. Hálás vagyok, hogy játszhattam, nevethettem, magamról tanulhattam, magamat jobban megismerhettem és magamtól még válaszokat is kaptam. Már értem mit jelent, hogy "Minden amit tudnod kell, megvan benned" - Óriási felismerés volt a mai nap, köszönöm! Csodás volt veletek.

zsuzsi

Kíváncsi voltam. Azt tudtam, hogy önismeretről, lélekről lesz szó és játékról. Ez a játék azonban nem a versengésről szól, senki nem kerül vissza a start mezőre saját akaratán kívül, mint a Ki nevet a végén-ben. Felismeréseket és megerősítéseket kaptam a játék diktálta felépítésben egy fantasztikus moderátor segítségével. A játékos társaktól, az ő szituációjuk példája alapján is volt mit elhozni. Csodálatosan struktúrált játék! Köszönöm a lehetőséget, a játékban résztvevők nyitottságát és a kölcsönös megértést. Alig várom a következőt!

Péter

Még nem olvastam szándékosan el az eddigi beszámolókat, hogy ne befolyásoljanak...

Már több éve komolyabban foglalkozom magammal, a bennem kialakult blokkok feltárásával, azok megoldásával.

Az első pillanatban tudtam, hogy ez az én játékom lesz! Már a tábla is azt sugallta, jó helyen vagyok. Elkezdünk játszani - és itt jegyezném meg, hogy ha valaki komolyan játszani szeretne, akkor nem ez lesz a megfelelő hely, mert igazából ez egy komoly fejlődés önmagunk megismerésében -, és az elején behúztam olyan utat, ami életem egy meghatározó eleme. Aztán folytatódott a kártyákkal, és kaptam folyamatosan a megerősítéseket és felismeréseket.

A játék lendületes és folyamatos volt. Észrevétlenül teltek el az órák, köszönhetően a játék vezetőjének és a játékban közreműködő társaimnak.

Meghatározó élményekkel és tanulságokkal mentem haza. Nem ez volt az utolsó játékom, várom már a következőt...

Ági

Ismerd meg önmagad!

bottom of page